Come Play (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Come Play (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Azhy Robertson, Gillian Jacobs, John Gallagher Jr.

Gen

In horror-ul Come Play (2020) Film Online Subtitrat in Romana, Oliver este un tânăr băiat autist non-verbal care folosește un smartphone pentru a comunica cu oamenii. El frecventează școala și este îngrijit mai ales de mama sa, Sarah; tatăl său Marty își petrece cea mai mare parte a timpului la muncă încercând să ajungă la capăt. Căsătoria lui Sarah și Marty a devenit dificilă în măsura în care Marty se mută. Într-o noapte, Oliver vede o aplicație pe smartphone-ul său, „Monștri neînțelegeți”, care povestește povestea unui monstru pe nume „Larry” care „își dorește doar un prieten”. Lucruri ciudate încep să i se întâmple lui Oliver după ce citește povestea: luminile se sting singure și o a doua față apare pe tableta sa în timp ce se joacă cu o aplicație de imagine. La școală, Oliver este agresat de colegii săi din cauza stării sale. Îl ademenesc într-un câmp și-și aruncă telefonul.

Într-o noapte, Sarah organizează o noapte pentru ca Oliver să devină mai social. Cei trei băieți care l-au intimidat vin. Oliver ascunde tableta, fiind îngrozit de ea. Unul dintre băieți recuperează tableta și citește povestea. Luminile se sting și apare Larry, dar nu poate fi văzut decât prin camera tabletei. Larry îl atacă pe Byron, unul dintre băieți, iar băieții îngroziți îi dau vina pe Oliver pentru incident. În zilele următoare, Sarah începe să vadă aceleași lucruri ciudate pe care le-a făcut Oliver. Înfruntându-l pe Larry prin tableta lui Oliver, ea află că Larry dorește să-l „ducă” pe Oliver înapoi în lumea sa natală.

În acea noapte,in Come Play (2020) Film Online Subtitrat in Romana, Marty îl duce pe Oliver la slujba de însoțitor de parcare din schimbul de noapte. Larry, revelându-se ca o creatură scheletică asemănătoare cu un ghoul, începe să-i urmărească. Când Marty îl vede pe Larry luându-l pe Oliver de pe sol, el crede în cele din urmă pe Sarah și Oliver. Sparg tableta și presupun că totul s-a terminat. Byron este traumatizat de la incidentul de la casa lui Oliver, dar se descurcă de ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, absolvindu-l de vina pe Oliver.

Într-o noapte la locul de muncă, Marty este atacat de Larry, care poate călători prin electricitate și, de obicei, comunică cu oamenii prin ecrane. Marty este rănit, dar viu. Larry continuă să-l atace pe Oliver acasă, intenționând să-l ia pe băiat. Sarah aruncă toate dispozitivele electrice din casă, dar televizorul termină de redat povestea lui Larry înainte să o poată opri. Larry ia formă fizică, putându-se mișca în viața reală fără a folosi un ecran și începe să-i urmărească în toată casa. Oliver o duce pe Sarah pe câmpul în care Larry nu are curent electric pentru a le urma, dar Larry folosește telefonul căzut al lui Oliver pentru a-i prinde acolo.

Oliver trebuie să ia mâna lui Larry pentru a intra în lumea lui Larry, dar în ultima secundă, Sarah ia mâna lui Larry, oferindu-i să meargă cu el și să-i devină prieten în loc de Oliver. În ultimele lor momente, Oliver o privește pe Sarah în ochi pentru prima dată, lucru cu care Sarah s-a luptat de când Oliver a fost diagnosticat. Larry o ia pe Sarah și ambii dispar, lăsându-l pe Oliver singur. După aceea, Oliver locuiește cu Marty și intenționează să facă față pierderii lor. Marty se implică mai mult în terapia lui Oliver.

Într-o noapte, luminile se sting din nou și se aud zgomote ciudate jos. Marty apucă telefonul și îi vede pe Oliver și Sarah, care au fost luați de Larry, jucându-se fericiți. Sarah îi spune fiului ei „Te voi proteja”, în timp ce Marty zâmbește. Vizioneaza Come Play (2020) Film Online Subtitrat in Romana sau alt film din categoria Horror

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *