Bine ati venit pe Filme-Onlines.com - un portal de filme online noi alese pentru timpul tau liber!

Click – Zapând prin viata 2006 Online Subtitrat HD in Romana Gratis

Va multumesc ca ati ales Filme-Onlines - un site cu filme online 2020
15761
Click - Zapând prin viata 2006 Online Subtitrat HD in Romana Gratis

In Click – Zapând prin viata 2006 Online Subtitrat HD in Romana Gratis Michael Newman (Adam Sandler) este un arhitect ocupat care încearca sa progreseze in cariera dar vrea sa-si faca si timp pentru sotia sa Donna (Kate Beckinsale) si celor doi copii ai sai, cumpara o telecomanda cu control de la distanta si pe langa faptul ca poate controla televizorul si sistemul audio, oamenii de langa el dar, practic, si toata viata lui. Michael este atras si repede devine dependent de aceasta telecomanda de mare putere. Click este un film de Comedie, Drama si fantastic 2006 american regizat de Frank Coraci cu Adam Sandler, Kate Beckinsale si Christopher Walken in rolurile principale. Va dorim vizionare placuta la filmul Click – Zapând prin viata 2006 Online Subtitrat HD in Romana Gratis

Autor Leonard

Server 1

Server 2

Server 3

loading...
Cum ti s-a parut filmul?

Ioana Anghel

4 years

A fost un film deosebit. Chiar nu mă așteptam la un asemenea final. A transmis mesajul foarte clar și chiar a meritat să îl vizionez cu sufletul la gura până la sfârșit.
O mică remarcă: mi-ar fi plăcut să pot să îl vizionez împreună cu cpiii, însă sunt prea multe scene cu tentă sexulă, dar în rest NOTA 10!

Recomand Filmul Zilei

css.php