Chick Fight (2020) Online Subtitrat in Romana

Chick Fight (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Malin Akerman, Bella Thorne, Dulcé Sloan

Gen

In filmul de comedie Chick Fight (2020) Online Subtitrat in Romana, Anna Wyncomb lucrează într-o cafenea, iar tatăl ei, Ed, a ieșit cu Chuck de când mama ei, Mary, a murit acum nouă luni. Într-o noapte, Anna și prietena ei cea mai bună Charleen, un ofițer de poliție, dau foc la cafenea după ce s-au bucurat de o țigară. Acum, învinovățindu-se pentru incident și ruptă în totalitate, Charleen o duce pe Anna la clubul de luptă subteran feminin și o prezintă lui Bear, managerului și arbitrului clubului de luptă. Acolo, Charleen îi explică Annei că luptătoarea câștigătoare pune o bancnotă de dolari pe perete cu numele pe el și clubul de luptă servește un refugiu sigur pentru femei, care vor să facă față problemelor vieții lor. Charleen o convinge pe Anna că trebuie să fie de acord să lupte pentru a-și rezolva problemele. Anna este de acord cu reticență și luptă în prima ei luptă, dar este ușor eliminată. Anna își dă seama că mama ei a fondat clubul de luptă și a luptat mai multe atacuri, un secret pe care mama ei l-a păstrat de Anna toată viața și a murit de cancer la șase luni după ultima ei luptă.

Anna este apoi prezentată fostului antrenor de box Jack Murphy, care lucrează acum într-un restaurant de pe malul mării și este de acord să o antreneze. Mai târziu o întâlnește pe Olivia, o luptătoare neînvinsă, care o antagonizează și Anna o provoacă la o luptă, pe care o acceptă. Pe măsură ce zilele și antrenamentul ei progresează, ea câștigă mai multe lupte. Anna este atrasă de Roy, medicul curant al clubului de luptă și lucrează și la spitalul local – în ciuda faptului că are o relație cu Olivia, dar își încheie relația după o noapte beată. Cu toate acestea, Anna nu a luat-o în serios și îi ignoră avansurile. Anna este martora mai târziu a Olivia luptându-se cu trei fete în ring și le bate cu sălbăticie pe toate. Realizând cât de sălbatică este Olivia, Anna renunță, spunând că lupta nu este cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemelor ei.

A doua zi, Jack o convinge pe Anna să continue să lupte și îi spune să „lase în urmă frica și îndoiala și să facă acel ultim pas către vitejie”. Anna primește apoi un telefon de la Chuck spunându-i că tatăl ei se află în spital după ce a suferit un infarct. Sosind acolo cu Charleen deja la cameră, Ed îi spune Anna că știe că mama ei a fondat clubul de luptă și i-a transmis proprietatea lui Anna. Charleen o convinge pe Anna să vândă clubul de luptă și să înceapă o nouă viață. Când apare Roy, Ed o convinge pe Anna să se reconecteze cu el. Ea își cere scuze și Roy îi dezvăluie că nu a făcut niciodată sex cu Olivia și că s-a gândit doar la Anna.
Filmul este împărțit în șase capitole: datorii, fraier, lanț alimentar, rechin, lovitură norocoasă și sac de bani. Vizionare placuta a filmului hd Chick Fight (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *