Charm City Kings (2020) Online Subtitrat in Romana

Charm City Kings (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Jahi Di'Allo Winston, Meek Mill, William Catlett

Gen

In Charm City Kings (2020) Online Subtitrat in Romana, Mouse, în vârstă de 14 ani, locuiește în Baltimore, Maryland, împreună cu mama sa singură și sora mai mică. Mouse-ul este interesat de motociclete, o mare parte a culturii din Baltimore, dar mama sa dezaprobă deoarece fratele său mai mare Stro a murit într-un accident de bicicletă la vârsta de 17 ani. O dată pe săptămână în timpul verii este un eveniment numit The Ride, unde oamenii scoateți motocicletele și faceți cascadorii pe stradă. Mama lui Mouse îl interzice să participe, dar oricum se furișează pentru a participa cu prietenii săi Lamont și Sweartagawd.

Mouse cumpără o motocicletă cu patru roți deteriorată și este reținut de polițiști în timp ce o conduce acasă. El este preluat de detectivul de poliție Rivers, care l-a cunoscut pe Mouse de la o vârstă fragedă printr-un program de informare a poliției cu școala sa. Rivers îi spune lui Mouse că poate veni la el pentru sfaturi oricând și îl imploră să stea departe de probleme, dar Mouse îl ignoră. Mouse se întâlnește cu o nouă fată pe stradă, Nicki, care este interesată de fotografie; Mouse o invită să vină la The Ride. Acolo, Mouse încearcă un truc pe patru roți, dar se prăbușește; mai târziu, asistă la o bandă de motocicliști cunoscută sub numele de Midnight Clique, care conduce poliția într-o goană de mare viteză și scapă. Unul dintre motocicliști este o legendă locală cunoscută sub numele de Blax, care a ieșit recent din închisoare.

In Charm City Kings (2020) Online Subtitrat in Romana, Mouse, Lamont și Sweartagawd vizitează locul de întâlnire al Midnight Clique mai târziu în acea noapte, care le spune să plece. Mouse îl întâlnește mai târziu pe Blax în fața unui atelier de reparații de biciclete unde lucrează ca parte a programului său de eliberare condiționată. Blax spune că îl cunoștea pe fratele lui Mouse, Stro, membru al Cliquei; îl invită pe Mouse în magazin și îi oferă o cutie de resturi pentru a-și construi propria bicicletă. Mouse întreabă dacă Blax i-ar oferi lui Lamont și Sweartagawd aceeași oportunitate; Blax este de acord, impresionat de loialitatea sa. Mouse începe să renunțe la slujba sa la spitalul local de animale pentru a petrece mai mult timp la magazinul auto Blax.

Blax îi cere lui Mouse să livreze o bicicletă high-end reconstruită unui client din oraș. În schimb, mouse-ul îl conduce spre casa lui Nicki și o ia pentru o plimbare cu bucurie. Ei sunt abordați de Derrick, un vechi prieten al lui Stro, care cere o plimbare rapidă în jurul blocului; incapabil să spună nu, Mouse îi dă bicicleta, iar Derrick decolează. Incapabil să-l înfrunte pe Blax, Mouse merge la Lamont și Sweartagawd pentru ajutor, care îl informează că Derrick este renumit pentru tăierea bicicletelor și vânzarea pieselor. Cei trei se confruntă cu Derrick la magazinul său de cotlet pentru a cere bicicleta înapoi; trage o armă asupra lor și le spune să plece. Clica Midnight ajunge, condusă de Blax, care știe totul; l-au bătut pe Derrick și îl avertizează să nu mai fure niciodată de la ei. Împuternicit, Lamont atacă un Derrick fără apărare și aproape îl bate până la moarte înainte ca un membru al Clique să-l rețină.

Blax, supărat pe Mouse, îi spune că nu mai are voie să lucreze la construirea bicicletei sale și va trebui să lucreze din greu în jurul magazinului pentru a-și câștiga respectul. Mouse, care este îngrijorat de faptul că mama sa rămâne în urmă cu facturile, îi cere în schimb lui Blax să-l aducă pe lista de plată a magazinului auto; Blax refuză. Mouse-ul renunță să mai lucreze la magazin și el, Lamont și Sweartagawd se alătură operațiunii de livrare a medicamentelor de la Midnight Clique; Clique le împrumută biciclete noi și le plătește bine. Nicki se apropie de Mouse într-un parc pentru a-i face o fotografie pe care i-a făcut-o, dar el acționează dezinteresat, plecând cu o altă fată. Între timp, Rivers îl tot urmărește prin oraș și îl deranjează în legătură cu activitățile sale; Șoricelul îi spune să-l lase în pace. Rivers face o vizită la Blax în magazinul său și îl avertizează să stea departe de Mouse, considerându-l o influență proastă asupra adolescentului. Vizionare placuta a filmului online hd Charm City Kings (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *