Borat (2020) Online Subtitrat

Borat (2020) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Sacha Baron Cohen, Maria Bakalova, Tom Hanks

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

In filmul Borat (2020) Online Subtitrat, Borat îl umilește pe Kazahstan, determinând jurnalistul Borat Sagdiyev să fie închis într-un gulag pe viață. Paisprezece ani mai târziu, premierul țării, Nursultan Nazarbayev, îl eliberează, cu misiunea de a-l livra pe președintele Donald Trump, ministrul culturii kazah, Johnny Maimuța, în încercarea de a răscumpăra națiunea. În imposibilitatea de a se apropia de Trump după ce a defecat în amenajarea peisajului hotelului și turnului internațional Trump din filmul anterior, Borat optează să-i dea maimuța vicepreședintelui Mike Pence. Înainte de a pleca, el descoperă că vecinul său arta-nemeză i-a furat familia și casa și că are o fiică de cincisprezece ani, Tutar, care locuiește în hambarul său.

Borat este transportat peste tot într-o rută plină de circuite cu o navă de marfă și ajunge în Texas, unde află că este o celebritate. Dorind să mențină un profil redus, Borat achiziționează mai multe deghizări. El cumpără un telefon mobil și merge să-l întâmpine pe Johnny, dar află că Tutar se află în cutia de transport a lui Johnny și l-a mâncat. Înspăimântat, Borat îi trimite un fax lui Nazarbaiev, care îi spune să găsească o modalitate de a-l satisface pe Pence sau va fi executat. Borat decide să-i dea Tutar lui Pence.

Tutar primește o transformare și Borat o prezintă la o minge debutantă. La bal, sângele ei menstrual este afișat în mod vizibil în timpul dansului tatălui și al fiicei sale. Descoperind că Pence se află în apropiere la CPAC, Borat se deghizează în Trump și încearcă să-l dea Tutar acolo, dar este expulzat de securitate. Nazarbaiev îi spune să se întoarcă în Kazahstan pentru executare. Dându-și seama că încă poate să-l dea Tutar cuiva apropiat de Trump, Tutar sugerează să i-o dea lui Rudy Giuliani. Vizionare placuta a filmului de comedie Borat (2020) Online Subtitrat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.