Bine ati venit pe Filme-Onlines.com - un portal de filme online noi alese pentru timpul tau liber!

Bohemian Rhapsody (2018) Online Subtitrat

Va multumesc ca ati ales Filme-Onlines - un site cu filme online 2020
5129

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a Sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock. În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani.

Autor Leonard

Trailer

Server 1

Server 2

Server 3

loading...
Cum ti s-a parut filmul?

teo

2 years

Pierdere de timp ! Fara substanta , realizare de incepator , enervant de infantila . Ca sa vezi doar secventele cu imagini din concerte nu merita sa pierzi 2 ore si 14. Mai bine vezi concertele lui Queen pe youtube .

Romis

3 weeks

Excelent, cam asta asteptam de la filmul asta. Actorii sunt fosrte bine alesi, seamana pe bine cu originalii. Am vazut multe pe Youtube despre film si ma bucur ca l-am putut viziona pe site-ul vostru. Recomand iubitorilor deQUEEN si nu numai

Recomand Filmul Zilei

css.php