Bohemian Rhapsody (2018) Online Subtitrat

Bohemian Rhapsody (2018) online subtitrat gratuit

Rate

Anul lansarii

2018

Actorii

Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee |

Gen

Bohemian Rhapsody (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock.

În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

3 thoughts on “Bohemian Rhapsody (2018) Online Subtitrat”

  1. Pierdere de timp ! Fara substanta , realizare de incepator , enervant de infantila . Ca sa vezi doar secventele cu imagini din concerte nu merita sa pierzi 2 ore si 14. Mai bine vezi concertele lui Queen pe youtube .

  2. Excelent, cam asta asteptam de la filmul asta. Actorii sunt fosrte bine alesi, seamana pe bine cu originalii. Am vazut multe pe Youtube despre film si ma bucur ca l-am putut viziona pe site-ul vostru. Recomand iubitorilor deQUEEN si nu numai

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *