Boerning 2 (2016) Film HD Online Subtitrat in Romana

Boerning 2 (2016) Film HD Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2016

Actorii

Anders Baasmo Christiansen, Ida Husøy, Otto Jespersen

Gen

In Boerning 2 (2016) Film HD Online Subtitrat in Romana, Roy iese din închisoare după 2 ani, pentru că a participat la cursa de stradă ilegală către Nordkapp. Este hotărât să-și readucă viața pe drumul cel bun. A lovit fundul, a dat faliment și, într-o încercare disperată de a-și reface viața și de a fi un bun model pentru fiica sa, Nina, își ia un loc de muncă într-o benzinărie.

Iubita gravidă a lui Roy găzduiește o petrecere „ieșită din închisoare”, unde apar unii dintre vechii săi dușmani de curse și îl provoacă la o nouă cursă. Cursa începe la Fosnavåg, trecând prin Suedia și Finlanda, înainte de a ajunge la Murmansk, în nordul Rusiei. Roy vrea să-și păstreze lenjeria curată și refuză să alerge. Asta până când află că Nina participă la cursă împreună cu iubitul ei Charley, iar el trebuie să o oprească.

Cursa este sălbatică și dură, trecând peste munți, drumuri înghețate și ape înghețate. Cursa devine o urmărire între piloți și polițiști, care fac tot ce pot pentru ai opri. Urmareste Boerning 2 (2016) Film HD Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *