Black Panther (2018) Filme Online Subtitrat In Romana

Black Panther (2018) Filme Online Subtitrat In Romana

Rate

Anul lansarii

2018

Actorii

Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o

Gen

Black Panther (2018) Filme Online Subtitrat In Romana are loc cu mii de ani în urmă, un meteorit plin cu metalul rar și aproape indestructibil numit vibraniu s-a prăbușit pe Pământ, unde cinci triburi africane au început să se lupte pentru el. Unul dintre războinici înghite o „plantă în formă de inimă” afectată de vibraniu și capătă abilități supra umane, devenind primul războinic cu titlul de „Black Panther”. El unește patru dintre triburi (fără tribul Jabari) și formează națiunea Wakanda.

În 1992, regele Wakandei, T’Chaka, își vizitează fratele N’Jobu care lucrează sub acoperire în Oakland, California. T’Chakka îl acuză că a trădat Wakanda, ajutându-l pe traficantul de arme Ulysses Klaue să fure o cantitate mare de vibraniu din Wakanda. Partenerul lui N’Jobu dezvăluie că se numește defapt Zuri și că este de asemenea sub acoperire, confirmându-i suspiciunile lui T’Chaka.

În prezent in Black Panther (2018) Filme Online Subtitrat In Romana, după moartea lui T’Chaka, fiul său T’Challa se întoarce în Wakanda pentru a-și revendica tronul. El și Okoye, liderul regimentului Dora Milaje, o extrag pe fosta iubită a lui T’Challa, Nakia, dintr-o misiune sub acoperire, pentru a putea participa la ceremonia sa de încoronare, împreună cu mama sa Ramonda și sora lui mai mică Shuri. La ceremonie, liderul tribului Jabari, M’Baku, îl provoacă pe T’Challa pentru coroană într-o luptă ceremonială. T’Challa îl învinge pe M’Baku și îl convinge să se predea, pentru a nu muri. Astfel, T’Challa devine noul rege de drept al Wakandei

După ce Klaue și noul său partener, Erik Stevens, fură un artefact din Wakanda de la un muzeu din Londra, prietenul lui T’Challa și iubitul lui Okoye, W’Kabi, îl îndeamnă să îl captureze pe Klaue și să-l aducă aici în viață. T’Challa, Okoye și Nakia călătoresc în Busan, Coreea de Sud, unde Klaue intenționează să vândă artefactul agentului CIA Everett K. Ross, un prieten vechi al lui T’Challa. Izbucnește un foc de armă iar Klaue încearcă să fugă, dar este prins de T’Challa. Totuși, el este nevoit să-l elibereze și lase în custodia lui Ross.

În timpu interogării, Klaue îi spune lui Ross că imaginea internațională a Wakandei este doar o acoperire pentru o civilizație avansată tehnologic. Erik îi atacă și îl extrage pe Klaue, în timp ce Ross este grav rănit protejând-o pe Nakia. În loc să-l urmărească pe Klaue, T’Challa alege să-l ducă pe Ross în Wakanda, unde tehnologia lor îl poate salva.

În timp ce Shuri îl vindecă pe Ross, T’Challa îl confruntă pe Zuri în legătură cu N’Jobu. Zuri îi explică faptul că N’Jobu intenționa să împărtășească tehnologia Wakandei cu oameni de origine africană din întreaga lume pentru a-i ajuta să-și cucerească opresorii. În timp ce T’Chaka îl aresta pe N’Jobu, acesta l-a atacat pe Zuri, astfel că T’Chaka a fost nevoit să-l omoare. T’Chaka i-a ordonat lui Zuri să mintă că N’Jobu a dispărut și l-a lăsat pe fiul american al lui N’Jobu în urmă, pentru a menține minciuna. Acest băiat a crescut și a devenit Erik Stevens, un soldat american parte din black ops, și a adoptat porecla „Killmonger”. Vizionare placuta a filmului Black Panther (2018) Filme Online Subtitrat In Romana. Urmareste Black Panter si in filmele noi Captain America Civil War si Avengers infinity war

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *