Black Box 2020 Online Subtitrat in Romana

Black Box 2020 Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Mamoudou Athie, Phylicia Rashad, Amanda Christine

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Black Box 2020 Online Subtitrat in Romana este un film american de groază din 2020, științifico-fantastic, regizat de Emmanuel Osei-Kuffour Jr. și scris de Emmanuel Osei-Kuffour Jr. și Stephen Herman.
După ce și-a pierdut soția și memoria într-un accident de mașină, un tată singur este supus unui tratament experimental agonisitor care îl determină să pună la îndoială cine este cu adevărat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.