Black Beauty (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Black Beauty (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Kate Winslet, Mackenzie Foy, Iain Glen

Gen

In Black Beauty (2020) Film Online Subtitrat in Romana, un mustang sălbatic își povestește viața de la naștere născută liberă în Munții Onaqui din Utah. Ea explică faptul că mama ei a învățat-o despre orice, chiar și despre ceea ce se întâmplă cu caii când expiră; zboară în cer și se odihnesc printre stele. Într-o zi, mustangul avertizează din greșeală câțiva cowboy care continuă să-și ceartă întreaga turmă, rezultând ca mustangul să nu-și mai vadă mama. Un antrenor de cai pe nume John Manly ajunge și cumpără mustangul și o duce la Birtwick, un sanctuar pentru cai. În timp ce îi place lui John datorită spiritului său dur și experimentat, mustangul continuă să se joace cu el și refuză să coopereze cu el, care rămâne totuși răbdător. Mustangul ajunge să se împrietenească cu alți doi cai numiți Ginger și Merrylegs.

John este informat că sora lui și soțul ei au murit într-un accident de mașină; lăsându-l să-și ia nepoata, Jo Green. Jo nu vrea să aibă nimic de-a face cu John, mai ales că îi vizita rar, dar devine fascinat de mustangul care continuă să acționeze dificil. Cu toate acestea, mustangul recunoaște durerea lui Jo ca fiind asemănătoare cu a ei și ajunge să se conecteze cu ea. Jo învață să îmblânzească mustangul și îi numește Black Beauty sau Beauty pe scurt. John reușește să ajungă la Jo prin munca ei în grajduri și se ocupă în mod regulat de Beauty. Ei popularizează expresia „parteneriat” cu un cal spre deosebire de „spargerea” unui cal. John îl informează pe Jo că vor trebui să vândă în cele din urmă Beauty, dar Jo refuză.

Într-o noapte, in Black Beauty (2020) Film Online Subtitrat in Romana, a izbucnit un incendiu din cauza unui stăpân distras care a lăsat încălzitorul pornit și caii trebuie evacuați. Birtwick pierde bani, Jo este îngrijorat de faptul că Beauty trebuie vândută, dar încheie o înțelegere cu șeful lui John, Henry Gordon, astfel încât să poată lucra în plus pentru a câștiga banii pentru a cumpăra Beauty, deși el afirmă că ar putea să o închirieze. Familia Winthorp din clasa superioară ajunge să cumpere cai pentru moșia lor, cu fiica Georgina alegând imediat Beauty pentru a fi închiriată. John reușește să-i convingă ca Jo să vină ca locatar al ei. La moșia Earlshall, Beauty află că prietenul ei Ginger a fost cumpărat pentru fiul lui Winthorp, George, care, spre deosebire de Georgina, este amabil și se interesează de Jo.

Georgina este crudă și nepoliticoasă față de Beauty, care rezistă dorinței de a-i face rău, deoarece ar avea probleme cu ea și Jo. Jo descoperă că Frumusețea are răni grave și George încearcă ca Jo să fie mai aproape de ea, dar mama lui pune capăt. O cursă se desfășoară la o adunare socială în care sărăcia călare a Georginei are ca rezultat ca Beauty să-și rănească unul dintre picioare. George se ridică în fața mamei sale, iar Winthorps aleg să întoarcă frumusețea. Cu toate acestea, John ajunge să-l informeze pe Jo că Birtwick se închide și toți caii trebuie vânduți. Frumusețea este luată fără ca Jo să aibă șansa de a-și lua rămas bun de la ea. Devine hotărâtă să o găsească și să o cumpere din nou.

Black Beauty este vândută unui ranger numit Terry și împreună fac misiuni de salvare îndrăznețe în pustie, inclusiv salvarea unui bărbat dintr-un râu furios. Terry decide să se retragă și Beauty este dată unui fermier care folosește instrumente vechi, forțând-o să lucreze mai mult. În curând este dată unui șofer de trăsură amabil din New York, pe nume Jerry, a cărui fiică alege să o numească Lady. Într-o noapte deosebit de rece și de zăpadă, Beauty se reunește cu Ginger care a fost vândut fără știrea lui George. Îi spune cu tristețe că ea și Merrylegs erau singurii ei prieteni. Ea moare la scurt timp după aceea. În tot acest timp, Beauty continuă să se gândească la Jo, care nu a renunțat să o găsească.

Când Jerry se îmbolnăvește, Beauty este vândută unei alte companii de transport care sunt crude și vând ilegal caii. În timp ce pleacă la volan, Beauty vede corpul lui Ginger fiind luat. Inima frântă, Frumusețea stă pe drum în timpul rotației trăsurii, ceea ce câștigă atenția în mass-media. Compania încearcă să vândă Beauty, dar un băiat bun și stabil, numit Manuel, avertizează poliția cu privire la activități, iar Jo o găsește pe Beauty și se reunește cu ea. Jo dezvăluie că a reușit să o reconstruiască pe deplin pe Birtwick și acum lucrează cu John și George, cu care s-a căsătorit acum, pentru a ajuta la reabilitarea cailor cu normă întreagă; descoperind că și Merrylegs a fost recuperat. Frumusețea continuă să trăiască fericit cu Jo pentru tot restul vieții, adăugând că, atunci când a expirat, a simțit cu adevărat că zboară. Vizionare placuta a filmului online Black Beauty (2020) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *