Bigfoot Family (2020) Film Online Subtitrat in Romana

familia lui bigfoot online subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot

Gen

Descriere Bigfoot Family (2020) Film Online Subtitrat.

 

Bigfoot Family (2020) Film Online Subtitrat in Romana are loc la 3 ani după primul film din 2017, unde Bigfoot a devenit o celebritate după ce s-a dezvăluit publicului.

Între timp, fiul său Adam a devenit mai în ton cu puterile sale și a devenit prieteni apropiați cu Emma, ​​care este, de asemenea, pasiunea lui. În urma faimei tatălui său, Adam este copleșit de aceste evenimente. Adam se luptă, de asemenea, să-și mărturisească sentimentele față de Emma, ​​dar rămâne mereu scurt.

Bigfoot vrea să-și folosească faima pentru o cauză bună și decide că protejarea unei mari rezervații sălbatice din Alaska este ocazia perfectă. Adam își ajută tatăl trimițându-și videoclipul către public.

În timp ce se află în Alaska, Bigfoot dispare misterios în timp ce Adam și mama sa Shelly călătoresc pentru a-l găsi împreună cu prietenii lor animale.

Sosind în Alaska, Adam și Shelly se întâlnesc cu protestatarii care l-au văzut ultima dată pe Bigfoot. Cu toate acestea, se pare că un protestatar pe nume Arlo Woodstock lucra cu compania petrolieră Xtract și i-a capturat pe Bigfoot și Shelly. Adam este capabil să se sustragă de captură și se infiltrează în Xtract. Magnatul petrolier este Conor Mandrake, care este un om de afaceri lacom și se pregătește să distrugă Valea.

Adam încarcă înregistrarea lui Conor mărturisindu-și lăcomia. Familia Harrison salvează apoi rezervația naturală și Conor este arestat.

Ulterior, Adam se întâlnește cu Emma, ​​iar aceasta îi dezvăluie că i-a încărcat accidental mărturisirea. Adam își mărturisește apoi sentimentele și o întreabă. Emma îl acceptă și îl sărută pe Adam în timp ce familia lui ascultătoare îl felicită. Urmareste filmul Animatie Bigfoot Family (2020) Film Online Subtitrat in Romana, si sugerez sa vedeti si filmul: Smallfoot din 2018.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *