Baywatch (2017) Filme Online Subtitrate

baywatch film online subtitrat

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Baywatch (2017) Filme Online Subtitrat ne trimite pe plajele din Emerald Bay, Florida, unde locotenentul Mitch Buchannon și echipa sa de salvamari, inclusiv comandantul secund Stephanie Holden și veteranul C.J. Parker, protejează plajele și golful ca parte a unei diviziuni de elită cunoscută sub numele de Baywatch. După ce a făcut peste 500 de salvări în carieră, Mitch este iubit de comunitate, spre supărarea polițistului local Garner Ellerbee și a superiorului lui Mitch, căpitanul Thorpe. În timpul uneia dintre patrulele sale de dimineață, Mitch găsește o mică pungă de droguri flakka spălată lângă Clubul Huntley, care se află acum în proprietatea femeii de afaceri Victoria Leeds, care a mituit în secret pe consilierul orașului Rodriguez și pe alții în eforturile de a-și mări acțiunea Golful.

Mitch îl întâlnește mai târziu pe olimpicul Matt Brody, care, considerând că poziția sa olimpică îl îndreptățește să fie în echipă fără să încerce, spune că este deja în echipă. Apoi îl cheamă pe Holden și îl tachină pe Brody. Mitch îl face mai târziu pe Brody să-l bată la cursul „băieților mari”. Când cursul se termină, o mamă și copiii ei încep să se înece, rezultând salvamarii și Brody care se grăbesc să-i salveze, chiar dacă Brody nu este încă salvamar. Când totul este clar, rezultatele încercărilor sunt în prezent, iar oamenii care au făcut-o sunt Ronnie Greenbaum, Summer Quinn și Matt Brody. Vizioneaza filmul Baywatch online cu subtitrare in limba romana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.