Baahubali 2 (2017) Online Subtitrat in Romana

Baahubali 2 (2017) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Prabhas, Rana Daggubati, Anushka Shetty

Gen

După înfrângerea Kalakeyas din Baahubali 1, Amarendra Baahubali este declarat viitorul rege al lui Mahishmati și Bhallaladeva comandantul său general. Rajmata Sivagami îi ordonă lui Amarendra să viziteze regatul și vecinătatea acestuia, împreună cu Kattappa. În timpul turneului, Amarendra este martor la un atac al Devasena / Thevasenai, prințesa Kuntala, un regat vecin cu Mahishmati. Îndrăgostindu-se de ea, el se apropie de ea după luptă, dându-se drept un simplu și orfan și Kattappa joacă un rol ca unchiul său și este acceptat în palatul regal pentru o slujbă.

In Baahubali 2 (2017) Online Subtitrat in Romana, Bhallaladeva primește un mesaj despre actul lui Amarendra și, la vizualizarea portretului Devasenei, îl poftește. El îi cere lui Sivagami mâna Devasenei în căsătorie. Rajmata, care nu știa de sentimentele lui Amarendra pentru Devasena, îl asigură pe Bhallaladeva și trimite un emisar la Kuntala, care livrează cererea de căsătorie într-un mod patronant. Un Devasena insultat respinge propunerea cu un răspuns dur. Supărat auzind răspunsul ei, Sivagami îi trimite lui Amarendra un ordin ca Devasena să fie adusă la Mahishmati ca prizonier.

Între timp, Kuntala este atacat de Pindaris, o armată asemănătoare unui dacoit. Amarendra, cu ajutorul lui Kattappa, verișoara maternă a Devasenei, Kumara Varma, este capabilă să anuleze atacul și să-l salveze pe Kuntala. La întrebări, Amarendra își dezvăluie adevărata identitate. El primește un post de pasăre de la Mahishmati, ordonându-i să o ia pe Devasena ca prizonier. Îi promite Devasenei că îi va proteja onoarea și o convinge să vină cu el la Mahishmati ca viitoare sa mireasă.

La atingerea lui Mahishmati, neînțelegerea este scoasă la lumină și atunci când un ultimatum este transmis lui Amarendra că trebuie să aleagă tronul sau Devasena, îl alege pe acesta din urmă. Bhallaladeva este încoronat rege, iar Amarendra este noul comandant-șef. Totuși, acest lucru nu afectează popularitatea Amarendrei în rândul oamenilor. În timpul dușului pentru bebeluși al Devasenei, Bhallaladeva scapă de Amarendra de îndatoririle sale ca „cadou” și le oferă lui Sethupathi. Devasena se pronunță împotriva inacțiunii lui Sivagami și îl batjocorește pe Bhallaladeva. Datorită unor ciocniri suplimentare (o altercație între Devasena și Sethupathi), Amarendra și Devasena sunt alungate din palatul regal, trăind fericiți printre oameni.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *