Baaghi 3 (2020) Online Subtitrat in Romana HD

Baaghi 3 (2020) Online Subtitrat in Romana HD

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Tiger Shroff, Riteish Deshmukh, Shraddha Kapoor

Gen

In filmul de actiune Baaghi 3 (2020) Online Subtitrat in Romana HD, Ranveer „Ronnie” Chaturvedi locuiește cu fratele său mai mare Vikram Charan Chaturvedi. Protector față de el încă din copilărie, mai ales după moartea tatălui lor Charan Chaturvedi, lui Ronnie i se oferă un loc de muncă în forța de poliție, dar refuză pentru că are 33 de cazuri înregistrate împotriva sa, toate pentru salvarea lui Vikram și îl convinge să se angajeze. Un timid și reticent Vikram devine polițist. Când apare o situație de ostatic, lui Vikram i se atribuie slujba și este îngrozit să se confrunte cu infractorii, dar Ronnie îl însoțește, luptându-se cu gâzii și ajutând salvarea ostaticilor. El nu ia creditul și acest proces continuă, Vikram devenind popular în rândul publicului și al departamentului său după fiecare caz. Ronnie se îndrăgostește mai târziu de o tânără ciudată, Siya, iar ei își căsătoresc frații respectivi Vikram și Ruchi. Într-o zi, Vikram este însărcinat să meargă la hârtie de rutină în Siria. La sosire, Vikram discută cu Ronnie în legătură cu apelul video, dar este răpit brusc de oamenii teroristului Abu Jalal Gaza care intră în camera lui de hotel, în timp ce Ronnie îl privește neajutorat.

In Baaghi 3 (2020) Online Subtitrat in Romana HD,Ronnie și Siya călătoresc în Siria, unde poliția refuză să-i ajute. Se întâlnesc cu Akhtar Lahori, care îi ajută să-l urmărească pe Vikram și pe răpitorii săi. Se duc la hotelul lui Vikram în timp ce polițiștii încep să caute trio-ul. În camera lui Vikram, Ronnie găsește telefonul avariat al lui Vikram și scapă cu Siya și Akhtar înainte ca polițiștii să-i poată prinde. Trio îl găsește pe atacator, rezultând într-o goană. Atacatorul epuizat este de acord să ajute înainte de a fi lovit de un camion și de a muri. Siya recuperează telefonul atacatorului și îi trimite un mesaj numit IPL (Inder Paheli Lamba) pentru a se întâlni la un hotel. Abu Jalal Gaza, creierul, ajunge să-și răzbune fratele, moartea atacatorului. Polițistul principal care îl susține pe Ronnie captează IPL în timp ce Abu scapă. Temându-se de trădarea de la IPL de când a fost arestat, Abu le ordonă oamenilor să-l doboare. Ronnie și echipa organizează în mod inteligent o serie de evenimente care îi determină pe oamenii de la Abu să creadă că au fost trădați de IPL. Îl atacă și, după ce a fost salvat de Ronnie, IPL decide să-l ajute.

Ronnie se luptă singur cu armata lui Abu înainte de a pleca să-l salveze pe Vikram și pe ostatici. IPL se sacrifică și Abu este de acord să elibereze pe toată lumea, dar o captează pe Siya. Ronnie se luptă cu bărbații lui Abu, dar pe măsură ce Vikram începe să se enerveze pentru a vedea cum Ronnie este lovit, Ronnie încetează să se lupte. Este înjunghiat și aproape ucis, provocând o transformare în Vikram, care sare din celulă și luptă brutal pe toată lumea, împingându-l în sfârșit pe Abu pe tije de oțel. Vikram și Siya încearcă să-l reînvie pe Ronnie și, pe măsură ce Abu apare pentru a-i ataca din spate, Ronnie se trezește și îl ucide.

Întorcându-se în India, Vikram este onorat pentru vitejia sa, în timp ce Ronnie își imaginează tatăl lor, un polițist, salutându-l și îmbrățișându-l pentru că și-a ținut promisiunea. Vezi filmul Baaghi 3 (2020) Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *