Artemis Fowl (2020) Online Subtitrat in Romana Gratuit

Artemis Fowl (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Ferdia Shaw, Lara McDonnell, Josh Gad

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Artemis Fowl (2020) Online Subtitrat in Romana, noul film de aventura, curaj si magie de la Disney, ne trimite pe coasta Irlandei, o frenezie mediatică coboară pe Fowl Manor, unde o colecție furată de relicve de renume mondial este legată de bogatul om de afaceri Artemis Fowl. Arestat la conac, Mulch Diggums este interogat de serviciile de informații britanice și susține că angajatorul său a furat puternicul „Aculos”. Oferindu-se să demonstreze existența magiei, Diggums spune povestea lui Artemis Fowl, Jr.

In filmul Artemis Fowl (2020) Online Subtitrat in Romana, Artemis, un geniu în vârstă de 12 ani, locuiește la Fowl Manor împreună cu tatăl său văduv Artemis Sr., care își transmite cunoștințele despre basmele irlandeze. Artemis Sr. dispare din barca sa, Fowl Star, acuzat de furtul mai multor artefacte neprețuite găsite la bord, iar Artemis primește un apel de la o figură cu glugă. Ținându-l captiv pe tatăl său, silueta cu glugă îi dă lui Artemis trei zile pentru a recupera Aculos, pe care Artemis Sr. le-a furat și le-a ascuns. Domovoi „Dom” Butler, bodyguardul lui Artemis, îi arată o bibliotecă ascunsă în care generații de păsări au catalogat dovezi ale existenței creaturilor magice.

Subteran în Haven City – acasă la o civilizație secretă a zânelor – Mulch, descoperit a fi un hoț pitic supradimensionat, întâlnește ofițerul de recunoaștere a poliției inferioare (LEPrecon) Holly Short în timp ce este dus la închisoare. Comandantul Julius Root expediază forța LEPrecon pentru a căuta lipsa lui Aculos, cea mai mare resursă a zânelor. Foaly, consilierul tehnic centaur al LEPrecon, descoperă că o creatură neautorizată a ajuns la suprafață. Holly este trimisă să investigheze, în ciuda faptului că tatăl ei, Beechwood Short, a furat Aculos și a fost ucis. În Martina Franca, Italia, Holly intervine în timp ce un troll necinstit atacă o petrecere de nuntă umană. Folosind o „înghețare a timpului”, LEPrecon supune trollul și șterge amintirile oamenilor. Vizionare placuta a filmului Artemis Fowl (2020) Online Subtitrat in Romana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.