Arrival – Primul Contact 2016 Film Online Subtitrat in Romana

Arrival - Primul Contact 2016 Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2016

Actorii

Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

In Arrival – Primul Contact 2016 Film Online Subtitrat, un razboi global ameninta Pamantul atunci cand o nava imensa misterioasa soseste si se instaleaza in jurul globului. Pentru investigatii este trimisa o echipa speciala condusa de Loise Banks, o experta in linvistica care isi risca propia viata intr-o lupta impotriva timpului pentru a afla raspunsuri. Vizionare placuta a filmului Arrival – Primul Contact 2016 Filme Online Subtitrat.

5 thoughts on “Arrival – Primul Contact 2016 Film Online Subtitrat in Romana”

  1. Cred ca este cel mai prost film văzut de mine în viata mea. De la regie la subiect la imagini… la tot. Cum ma sa fi regizor asa de prost? Adică nava extraterestra s a văzut spre final ca era mica… de 3 ori cat un om, ca fuge aia la nava și intra în ea.

  2. Mai Cataline, cred ca tu esti mai prost decat regizorul!! De ce?
    De ce in plm povestesti finalul filmului? Mare cacanar esti. Oricum, cred ca ti-au umplut toti frigiderul cu ”carne”, sa-ti ajunga doua vi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.