Angel of Mine (2019) Online Subtitrat in Romana

Angel of Mine (2019) Online Subtitrat in Romana

Rate

N/A

Anul lansarii

2019

Actorii

Noomi Rapace, Rebecca Bower, Luke Evans

Gen

In filmul hd Angel of Mine (2019) Online Subtitrat in Romana, Lizzie este tulburată de pierderea fiicei sale nou-născute Rosie, care a murit într-un incendiu de spital împreună cu 12 mame și bebeluși. 7 ani mai târziu, ea încearcă cu disperare să proceseze pașii durerii și să-și crească fiul, Thomas, de care a împărțit custodia cu fostul ei, Mike. La o petrecere de ziua de naștere pentru prietena fiului ei, ea vede o fetiță pe care crede imediat că este Rosie. Ea se împrietenește cu părinții fetei, Claire și Bernard, făcând interes pentru casa lor de vânzare. Fiii lor devin prieteni și ea află că fetița se numește Lola.

Începe să-și piardă realitatea și găsește frecvent modalități de a fi singură cu Lola. Lizzie devine atât de consumată de privirea ei, încât își pierde slujba și uită să-și ia fiul. Fostul ei soț, părinții și terapeutul o confruntă acasă și Mike îi amenință să-și ia fiul dacă nu primește ajutor. Le spune că este aproape sigură că Rosie a supraviețuit focului și că acum este Lola.

Lizzie alege să adune dovezi ADN pentru a-și dovedi suspiciunea, dar după mai multe incidente, Claire i-a spus să stea departe. Lizzie încearcă să se strecoare în petrecerea lor de plecare, dar în curând este prinsă și escortată. Ea așteaptă în mașină și se furișează înapoi în timp ce oaspeții pleacă. Se ascunde și adoarme în dulapul Lolei. Când se trezește, ia peria de păr a Lolei pentru a testa și încearcă să se strecoare. Lizzie este aproape pe ușă când Claire o vede. Urmează o luptă violentă și Lizzie îi spune să o omoare pentru că nu se va opri niciodată. Claire recunoaște emoțional că a salvat-o pe Lola. Bebelușul ei a murit din cauza inhalării fumului și a găsit un bebeluș care plângea, cu o femeie cu fața în jos pe podea. Ea a presupus că Lizzie a murit și a prezentat copilul ca al ei. Apoi s-a arătat că Bernard și cei doi copii stăteau în hol și au auzit mărturisirea ei. Lizzie îi spune lui Mike știrea și își cere scuze.

Ceva mai târziu, Lizzie este văzută cu familia ei pregătindu-se pentru prima lor vizită cu Lola. Thomas întreabă cât de des o vor vedea și Mike răspunde că vor afla mai multe după procesul Claire. Bernard o aduce pe Lola și o Claire plângătoare schimbă o privire cu Lizzie din mașină. Lola se reîntâlnește cu familia ei biologică. Vizionare placuta a thriller-ul Angel of Mine (2019) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *