A Dog’s Purpose (2017) Film Online Subtitrat

A Dog's Purpose (2017) Film Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Josh Gad, Dennis Quaid, Peggy Lipton

Gen

A Dog’s Purpose (2017) Film Online Subtitrat ne trimite in anii 1950, un beagle sălbatic / ciobanesc german / terrier se întreabă care este adevăratul scop al vieții. Săptămâni mai târziu, în timp ce se juca cu frații săi, este prins de prindători de câini, este dus la kilogramul de câini și eutanasiat rapid, întrebându-se dacă „distracția” este cu adevărat scopul vieții.

Spiritul câinelui renaște într-un cățeluș nou-născut Golden Retriever în 1961. El își lasă cușca la o moară de cățeluși și este găsit de doi gunoi care intenționează să-l vândă. Pleacă să bea, lăsând câinele blocat în camioneta lor. El începe să moară de căldură, dar este apoi văzut de o mamă plină de inimă și de fiul ei, Ethan Montgomery, de opt ani, care sparg geamul camionului și îl salvează. Îl aduc acasă și îl prezintă tatălui lui Ethan. După ce îl conving pe tatăl lui Ethan, câinelui i se permite să rămână și se numește Bailey.

In A Dog’s Purpose (2017) Film Online Subtitrat, Bailey și Ethan se leagă rapid, mai ales în timpul verii, când familia vizitează ferma bunicilor materni ai lui Ethan, iar Bailey crede acum că Ethan este singurul său scop. Trec anii și, după mai multe încercări de a avansa în slujba sa, eșuează, tatăl lui Ethan a devenit un alcoolic mort.

În timpul verii, Ethan merge la un târg cu Bailey și o întâlnește pe Hannah, cu care curând începe să se întâlnească. Ethan și Hannah își petrec vara împreună fericiți, deși se apropie ultimii ani, dar intenționează să meargă la aceeași școală; Ethan primește o bursă de fotbal și Hannah îl urmărește pe unul academic. Când se duce acasă într-o noapte, tatăl lui Ethan este beat și țipă la mama lui Ethan. El îl aprinde pe Ethan și atunci când mama lui încearcă să-i țină despărțiți, o împinge la pământ. Ethan îi poruncește tatălui său să plece și să nu se mai întoarcă niciodată. Vizionare placuta la filmul A Dog’s Purpose (2017) Film Online Subtitrat. Vezi si precedentul din 2019 A Dog’s Journey

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “A Dog’s Purpose (2017) Film Online Subtitrat”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *