365 Days (2020) Online Nou Subtitrat

365 Days (2020) Online Nou Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Anna Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski

Gen

365 Days (2020) Online Nou Subtitrat spune o frumoasa poveste de dragoste impusa, drama si actiune. După o întâlnire între familia criminală a mafiei siciliene Torricelli și dealerii de pe piața neagră, Massimo Torricelli urmărește o femeie frumoasă pe o plajă. Apoi, Massimo și tatăl său, liderul familiei mafiei siciliene, au fost împușcați de dealeri; Massimo supraviețuiește în timp ce tatăl său moare din cauza rănilor sale.

Cinci ani mai târziu, Massimo este acum liderul familiei de crime Torricelli. La Varșovia, Laura Biel, un executiv înflăcărat, este nefericită în relația cu prietenul ei Martin. Laura își sărbătorește cea de-a 29-a aniversare în Italia, dar după ce Martin o jenează, merge la plimbare și dă peste Massimo, care o răpește.

La vila lui, Massimo îi dezvăluie Laurei că era femeia de pe plajă în urmă cu cinci ani și că, când a fost rănit, tot ce se putea gândi la ea era ea. După ce a căutat ani de zile și a văzut-o în cele din urmă, a trebuit să o aibă și intenționează să o țină prizonieră 365 de zile până când se îndrăgostește de el. De asemenea, îi promite că nu o va atinge fără acordul ei. Când ea încearcă să scape, el nu o lasă să plece.

În timp ce petrec timp împreună, Laura îl tachină și apoi refuză să întrețină relații sexuale cu el. Cu toate acestea, ea începe încet să-l determine să se deschidă despre viața sa personală. La un hotel din Roma, ea îl tachină din nou, iar el o ia la manșetă la pat. Este obligată să-l vadă pe Massimo primind sex oral de la o altă femeie. După aceea, ea pare să vrea să cedeze. Cu toate acestea, el se oprește, o eliberează și îi ordonă să se îmbrace pentru un club. Vizionare placuta a filmului 365 Days (2020) Online Nou Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *