2067 (2020) Online Subtitrat in Limba Romana

2067 (2020) Online Subtitrat in Limba Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Kodi Smit-McPhee, Ryan Kwanten, Sana'a Shaik |

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

2067 (2020) Online Subtitrat in Limba Romana ne trimite in acelasi an cu numele filmului, in 2067, unde, Pământul a fost devastat de schimbările climatice. Cu toată viața plantelor de pe Pământ dispărută, civilizația s-a prăbușit pe tot globul; doar un oraș din Australia abia a reușit să reziste acestor schimbări catastrofale, datorită oxigenului sintetic produs de corporația Chronicorp. Cu toate acestea, acest oxigen este contaminat și provoacă treptat o afecțiune mortală cunoscută sub numele de Boala.

Ethan Whyte, muncitor la tunel pentru centrala electrică din oraș, se confruntă cu faptul dur că soția sa Xanthe este afectată de Boală. Într-o zi, Ethan este chemat în fața Reginei Jackson, un CTO de cercetare Chronicorp, care explică că Boala va distruge în cele din urmă omenirea. În timpul unui test al Chronicom, un prototip al mașinii timpului răposatul tată al lui Ethan, fizicianul cuantic Richard Whyte, la care lucrase înainte de moartea sa, cu douăzeci de ani înainte, oamenii de știință au primit un semnal radio din 407 de ani în viitor, cu un mesaj pentru a-l trimite în mod specific lui Ethan le pentru a preveni dispariția omenirii. În ciuda șansei ca Ethan să nu se mai poată întoarce niciodată, și resentimentul său față de tatăl său pentru că aparent și-a prioritizat munca față de propriul său fiu, Xanthe și tutorele și colegul său de lucru Jude reușesc să se răzgândească.

După ce a supraviețuit deplasării traumatice a timpului, Ethan se găsește într-o pădure tropicală luxuriantă, dar lipsită de viață, cu doar un dispozitiv fixat permanent la încheietura mâinii de către tatăl său în copilărie și un computer manual numit Archie ca singurele sale echipamente care au supraviețuit. Urmând instrucțiunile lui Archie, el găsește intrarea într-o structură asemănătoare buncărului și, înaintea acesteia, un schelet purtând salopeta și cu o gaură de glonț în craniu, precum și un Archie în descompunere și dispozitivul familiar pentru încheietura mâinii. Vizionare placuta a filmui 2067 (2020) Online Subtitrat in Limba Romana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.